fbpx

Cum cumpăr

Pentru cei care nu au mai comandat pe un site online,  vom detalia fiecare pas in efectuarea unei comenzi pe site-ul nostru, utilizand un calculator.

 1. Pentru a vedea modelele noastre, selecteaza din meniu categoria care te intereseaza, dand click pe numele/poza acesteia.

Bara de meniu ramane in permanenta vizibila, indiferent de pagina in care te afli ca sa accesezi usor o alta categorie.

 1. Dupa alegerea produsului dorit, da click pe poza pentru a intra in pagina produsului. Aici gasesti informatii detaliate despre: disponibilitate, pret, masuri si multe altele.
 1. In pagina produsului selecteaza marimea dorita, cantitatea si alte optiuni, apoi apasati butonul Adauga in cos.

E o mica fereastra in coltul din dreapta sus care indica adaugarea acestuia in cosul de cumparaturi.

Cosul de cumparaturi ramane vizibil in fiecare pagina, in dreapta sus, unde va indica si costul total al produselor dar fara taxa de transport.

 1. Pentru a modifica sau sterge un produs adaugat anterior, muta cursorul mouse-ului pe iconita cosului din dreapta sus si se va deschide o fereastra in care alegi optiunea Vizualizare cos.

Aici poti sterge produsul pe care nu-l mai doresti folosind butorul rosu de pe linia produsului sau poti modifica cantitatea doritia ai apoi trebuie sa actualizezi folosind Actualizați coșul.

 1. Pentru a finaliza comanda, muta cursorul mouse-ului pe iconita cosului din dreapta sus, unde se va deschide o fereastra in care alegeti optiunea Finalizeaza cumpărăturile.
 1. Formularul de comanda iti ofera 3 posibilitati de inregistrare pentru finalizarea comenzii:
 • de a intregistra un cont pe site-ul nostru.
 • de a face comanda fara intregistrarea unui cont.
 • de a te loga cu un cont deja existent.
 1. Se completeaza adresa de facturare (se refera la datele din buletin si este necesara pentru factura care insoteste coletul) și adresa de livrare (adresa untre vrei sa primesti coletul)

Toate campurile cu stelute rosii sunt obligatorii!

 1. Daca ai un cod de reducere (cupon) sau voucher (de ex: primit cadou sau in urma unui concurs) il poti introduce in campurile indicate.
 1. Verifica inca o data produsele si totalul comenzii!

In aceasta sectiune, totalul include si costul transportului in functie de metoda selectata.

 1. Daca ai observatii te rugam sa le introduci in campul indicat.
 1. Bifeaza casuta corespunzatoare Termeni si conditii.
 1. Apasa Plasează comanda si GATA!